En de winnaars van de GIFF 2019 Award zijn…

16 films werden finalisten in het 2019 Geocaching Internationaal Film Festival. De stemmen zijn geteld en we zijn blij dat we jullie kunnen vertellen wie dit jaar de filmfestival awards hebben gewonnen, de Signal Award en de People’s Choice Award.

Ten eerste de Signal Award, geselecteerd door een panel van vrijwillige reviewers van over de hele wereld. De winnaar van de Signal Award is gekozen vanwege zijn algehele voortreffelijkheid als een korte film over geocachen. De jury heeft gekeken naar productiekwaliteit, inhoud, creativiteit en bijdrage aan de wereldwijde geocachinggemeenschap.

Wacht even, de winnaar? We moeten winnaars zeggen! Ja, echt waar, voor het eerst in de geschiedenis van GIFF waren er twee films met een gelijk aantal stemmen in de Signal Award stemming. En in plaats van een extra stemronde in te stellen, hebben we besloten om beide winaars te bekronen als bewijs van de toegenomen kwaliteit van de films.

De winnaars van de Signal Award van dit jaar zijn…

Gefeliciteerd aan de filmmakers, weellu & harjas!
“Geocaching Documentary from Finland – Being Stealth”

…en…

Gefeliciteerd aan de filmmakers, AlboGIFF_Team!
“A normal GEOday”

Voor de tweede keer waren GIFF bezoekers uitgenodigd om te stemmen op hun favoriete film in een wereldwijde stemming voor de 2019 Publieksprijs. We hebben heel veel reacties gekregen met wel meer dan 11.000 geocachers die hebben gestemd op hun favoriete film. Dank voor je bijdrage!

De winnaar van de People’s Choice van dit jaar is…

Gefeliciteerd aan de filmmakers, harogs & geocachingclown!
“Looking for a New Love”

Overtuig jezelf en kijk hier naar de filmpjes van de GIFF 2019 finalisten.