3, 2, 1 Gaan!

Maak kennis met een geheel nieuw soort souveniruitdaging. Sta klaar voor een drie weken durende uitdaging door twee keer per week te geocachen om een speciaal souvenir te verdienen, vanaf 11 december. Het is het aftellen tot 2020, dus sluit het jaar goed af! Hoe eerder je begint, hoe groter de kans dat je zult slagen. Ben je er klaar voor?

Het is zo simpel als 1, 2, 3!

  • 3 weken: 11 december 2019 tot 1 januari 2020.
  • 2 cache-uitstapjes per week: vind een geocache op 2 verschillende dagen per week.
  • 1 souvenir: verdien een souvenir als je twee dagen per week geocacht, tussen 11 december en 1 januari.

Hieronder vind je antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

3, 2, 1 Gaan! Veelgestelde vragen:

Wat is een geocaching-uitstapje?

Een uitstapje is een enkele dag waarop je een geocache, Adventure Labcache of eventcache logt. 3, 2, 1 Gaan! vereist dat je tussen 11 december en 1 januari ten minste zes geocaching-uitstapjes maakt. Je kunt zes dagen achter elkaar of twee keer per week gaan, de keuze is aan jou!

Hoe kan ik het 3, 2, 1 Gaan!-souvenir verdienen?

Log een geocache of Aventure Labcache of bezoek een event op minstens zes verschillende dagen tussen 11 december en 1 januari.

Tellen Adventure-vondsten mee?

Jazeker, download de Adventure Lab-app om een Adventure bij jou in de buurt te vinden.

Moet ik mijn vondsten uiterlijk op 1 januari 2020 loggen?

Nee, zolang je maar op zes verschillende dagen tussen 11 december en 1 januari bent wezen geocachen en een geocache gevonden hebt of een event bezocht. Je krijgt jouw souvenir direct als je jouw vondsten online logt.