Bezoek Geocaching HQ

Geocachen en reizen zijn van nature partners en ieder jaar combineren cachers van over de hele wereld deze twee doelen, als ze naar Seattle komen om een bezoek te brengen aan Geocaching HQ. 

Of je nu pas aan het geocachen bent of op het punt staat je 20.000ste vondst te loggen, er is voor iedereen wel iets interessants te vinden bij HQ. Het bezoekerscentrum van HQ huisvest de beroemde HQ geocache, een live kaart waarop je de recentst gelogde caches op de wereld kunt zien, onze verzameling van zeldzame trackables, het HQ fotohokje en de HQ winkel.

Als je een geocacher bent die opgewonden raakt van trackables dan is HQ de goede plek voor jou. In de HQ geocache vind je trackables van over de hele wereld die graag ontdekt willen worden en meegenomen op reis. Daarnaast is er plek om je eigen trackables achter te laten. Bezoekers kunnen daarnaast 50 zeldzame trackables ontdekken die we tentoongesteld hebben. Deze collectie bevat onder andere een aantal van de eerste geocoins, trackables uit populaire promoties en onze meest zeldzame stukken: de twee TB’s die in de geocache op het International Space Station hebben gelegen.

Voor bezoekende geocachers die op zoek zijn naar nieuwe geocachespullen, is de HQ winkel de juiste plaats. Hier kun je terecht voor spullen voor cache-onderhoud, gereedschap, cachecontainers, trackables en zelfs Signal the Frog®!

Daarnaast kun je bij de HQ winkel veel dingen vinden die alleen bij HQ te koop zijn. De exclusieve HQ koopwaar bevat onder andere kleding, pins, magneten, keycords en unieke geocoins. De populairste items in de HQ winkel zijn de exclusieve geocoins, die prima souvenirs of cadeautjes zijn. Dit zijn onder andere een HQ geocoin, de HQ GeoTour coin, een speciale coin gewijd aan cachen in het Noordwesten en een schatkistgeocoin die is gebaseerd op de echte HQ geocache.

Naast alles wat je kunt vinden in het Bezoekerscentrum, is er ook veel te zien in Freemont, de buurt van Seattle waar HQ te vinden is. We hebben zelfs een GeoTour gemaakt om onze favoriete plekjes te laten zien. De HQ GeoTour brengt cachers naar negen geocaches op loopafstand van ons kantoor. De stops van de tour variëren van makkelijke traditional caches, tot slimme multicaches en een adembenemende Virtuele cache. Bezoekers kunnen bij HQ langskomen om een paspoort voor de tour te halen en na het vinden van alle negen geocaches terugkomen om een stempel van voltooiing te halen.

Als je toch in de Pacific Northwest bent, liggen er nog twee andere legendarische caches op rijafstand vanaf HQ:

  • Project APE cache GC1169 Mission 9: Tunnel of Light
  • De Original Stash Tribute Plaque GCGV0P 

Samen met de HQ geocache vormt dit trio van caches de Trifecta: drie geocaches die belangrijk zijn voor de oorsprong en vroege geschiedenis van het spel. Het loggen van de Trifecta is één van de bekroningen op het leven van een geocacher. Veel bezoekers plannen hun hele trip rondom het vinden van deze drie legendarische caches. Als je de Trifecta bij HQ voltooit, kun je dit meteen vieren door de grote Trifecta pyramide-geocoin te kopen die verkrijgbaar is in de HQ winkel.

Image by Honu 58

Als je graag je Jasmer Challenge wilt voltooien, liggen er verschillende oude kwaliteitscaches in Washington en Oregon. GCD, die te vinden is op Mt. Margaret in de Snoqualmie Pass, is de oudste cache in Washington, geplaatst in juni 2000. In Oregon vind je GC12 en GC17, die respectievelijk in mei 2000 en juli 2000 geplaatst werden.

Voor meer informatie over het bezoeken van Geocaching HQ kun je terecht op onze HQ Visits site en de video hieronder bekijken.

We houden ervan bezoekers te ontvangen en kijken al uit naar onze 20th Anniversary Celebration in augustus 2020, wanneer we veel geocachers in Seattle zullen verwelkomen. We hopen je snel te zien bij HQ!