Maak contact met geocachers van over de hele wereld

Beschouw dit als je gids voor het vinden van #geocaching inspiratie. De beste manier om inspiratie op te doen is door eropuit te trekken en geocaches te vinden. De tweede beste manier is door het volgen van Geocaching HQ op sociale media. Je komt in contact met geocachers van over de hele wereld, ziet geweldige foto’s en video’s, leest geweldige verhalen en nog veel meer.

De Geocaching Pinterest boards zijn de perfecte plek om ideeën op te doen voor verstopplekken, containers en avonturen. Ons Instagram-account staat vol met foto’s die je zullen inspireren om je geocaching avonturen naar het volgende niveau te brengen —of naar het volgende continent.

We zijn op vrijwel elk sociaal netwerk actief, dus volg ons op je favoriete (of op alle) sociale netwerken:
Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest en YouTube!

En vergeet niet om je berichten te taggen met #geocaching!