Jouw geocaching horoscoop

Astrologen verwijzen naar horoscopen als een “voorspelling” voor mensen geboren onder een bepaald sterrenbeeld. Wij hebben deze sterrenbeelden exclusief weergegeven voor geocachers. Ontdek jouw geocaching horoscoop!

Waterman: 21 januari – 19 februari
De sterke kanten van een Waterman zijn onder andere dat je progressief en origineel bent. Je voelt je comfortabel in een groep en vindt het fijn om onderdeel uit te maken van de wereldwijde geocachinggemeenschap. Probeer eens anderen mee te nemen op een geocachingavontuur. Je vriendelijke gedrag zal helpen om mensen bij elkaar te brengen.

Vissen: 20 februari – 20 maart
De sterke kanten van Vissen zijn onder andere dat je fantasierijk bent en anderen helpt. Je bent er trots op anderen te helpen om niet gevonden caches om te zetten in Gevonden logs en je kunt uren bezig zijn met het oplossen van puzzelcaches. Blijf niet hangen in geocaches die je niet kon vinden en focus op je innerlijke creativiteit om een geocache te verstoppen.

Ram: 21 maart – 20 april
De Ram staat bekend om zijn dapperheid en passie, wat betekent dat je op volle snelheid met geocaching bezig bent. Deze snelheid zet de toon voor je doelen en ambities in het geocachen. Je bent avontuurlijk en energiek, wat zorgt voor veel gevonden geocaches en nieuwe avonturen. Daag jezelf uit om rustig te blijven als je een geocache niet kunt vinden. Je zult moeten volhouden ondanks dat je snel wilt opgeven. Geduld is je grootste aanwinst.

Stier: 21 april – 21 mei
Stieren staan bekend om hun geduld en betrouwbaarheid, wat betekent dat je nauwkeurig alle aanwijzingen bekijkt als je aan het geocachen bent. Je leest de cachebeschrijving, de recente activiteiten en vindt zelden een cache niet. Je doorzettingsvermogen brengt je ver in je geocachingstatistieken. Probeer flexibel te blijven als je gaat geocachen met anderen, zij hebben mogelijk niet dezelfde geocachingstijl, maar zijn mogelijk je grootste aanwinst.

Tweelingen: 22 mei – 21 juni
Tweelingen zijn heel slim en veelzijdig. Je wilt jezelf wellicht uitdagen met wat puzzelcaches. Probeer verschillende moeilijkheidsniveau’s en als je het antwoord niet snel vindt, kan overleggen met andere geocachers de sleutel tot het succes zijn. Je jeugdige en levendige ziel brengt je veel avonturen, maar zorg ervoor dat je consistent blijft in je geocaching gewoontes.

Kreeft: 22 juni – 22 juli
Je staat erom bekend erg fantasierijk te zijn en goed op de details te letten. Statistieken maken een groot deel uit van je geocachinggewoontes. Vergeet niet je recente statistieken te bekijken om te zien wat je hebt bereikt en naar welke doelen je nog toe kunt werken. Je vindt het waarschijnlijk ook leuk om mensen samen te brengen als gastheer voor een event.

Leeuw: 23 juli – 21 augustus
Leeuwen zijn vaak erg creatief en boeken vaak succes met de dingen die ze graag willen doen. Focus op het stellen van uitdagende geocachingdoelen. Of dat nu gaat om het verstoppen of zoeken van geocaches. Denk ook aan anderen als je geocaches teruglegt, logs schrijft of anderen spreekt op een event. Omdat je een geboren leider bent, worden geocachers snel aangetrokken tot jouw manier van geocachen.

Maagd: 22 augustus – 23 september
Maagden zijn vaak bescheiden en soms zelfs verlegen. Daag jezelf uit om uit je comfortzone te komen door een event te bezoeken en andere geocachers te ontmoeten. Mensen met dit sterrenbeeld zijn vaak harde werkers. Het nauwkeurig plannen van je volgende geocaching avontuur is waarschijnlijk je sterkte kant, maar vergeet niet dat het ook voordelen heeft om geocachingvrienden dichtbij te hebben.

Weegschaal: 24 september – 23 oktober
Weegschalen staan erom bekend om sociaal te zijn en gemakkelijk in de omgang. Je vindt het waarschijnlijk leuk om events te bezoeken, maar schept ook genoegen in rustig aan doen en het genieten van de reis die leidt naar het vinden van een cache. Anderen luisteren graag naar je, gebruik deze gave om mooie logs te schrijven voor cache-eigenaren en toekomstige zoekers.

Schorpioen: 24 oktober – 22 november
Schorpioenen zijn zeer vastbesloten personen. Je bent niet bang voor caches met een hoge moeilijkheid of terrein waardering. Je raakt geïntrigeerd door een mooie uitdaging en hebt een energie die anderen aantrekt. Probeer andere uit te nodigen op je geocaching-avonturen. Je zult merken dat extra hulp en sociale interactie je geocaching gewoonten vooruit helpen.

Boogschutter: 21 november – 22 december
Mensen met dit sterrenbeeld staan er soms om bekend extravert en goedgehumeurd te zijn. Ze houden er vaak van om te reizen en de wereld te ontdekken. Je bent misschien een beetje rusteloos. Probeer altijd een lijst met geocaches te maken als je ergens heen gaat om ervoor te zorgen dat je het beste van je omgeving te zien krijgt.

Steenbok: 23 december – 20 januari
Steenbokken staan erom bekend een zelfstandigheid te hebben die hen helpt om hun geocachingdoelen te behalen. Ze zijn experts in het maken van plannen en het zorgen dat anderen hen volgen (zelfs dreuzels). Als een steenbok eenmaal contact maakt met nieuwe geocachers, ontstaan daar vaak hechte vriendschappen uit. Het genot komt uit het vinden van nieuwe soorten geocaches en het leren van nieuwe dingen in het spel.