Geocachingtips voor wandelaars en planners

September is een goede maand om te gaan geocachen omdat het de start is van het tussenseizoen. Maak gebruik van dit jaargetijde door iets nieuws uit te proberen tijdens het geocachen! De herfst kan een hele mooie tijd van het jaar zijn om te gaan wandelen, met minder mensen op de paden en als het weer afkoelt kun je op zoek gaan naar plannen voor je toekomstige geocaching avonturen.

Tips voor wandelingen:

  • Maak een lijst (Premiumlid-eigenschap) en deel deze: het toevoegen van caches aan een lijst is een gemakkelijke manier om je route te plannen en het is belangrijk om je geocaching plannen te delen met iemand!
  • Download de lijst om hem offline te kunnen gebruiken: vergeet niet om je geocaches vooraf op te slaan, zodat je ze ook nog kunt bekijken als je geen bereik meer hebt.
  • Bereid je goed voor: check voor belangrijke informatie over de route in de geocachebeschrijving en kijk of recente vinders belangrijke informatie en foto’s hebben gedeeld.

Tips voor het plannen:

  • Kijk eens naar de kaart: Filter eenvoudig de caches eruit die je wilt vinden, voeg ze allemaal toe aan een lijst*, download naar GPX, of stuur ze naar je Garmin toestel. Daarbij kunnen Premiumleden Pocket Queries maken – aangepaste geocache zoekopdrachten die naar je gemaild kunnen worden op dagelijkse of wekelijkse basis. *Lijsten gemaakt op Geocaching.com synchroniseren automatisch met je Geocaching® app.
  • Gebruik de mogelijkheden om te sorteren en te filteren: Premiumleden kunnen geocaches filteren op soort, formaat, moeilijkheid en terrein waardering en kunnen gevonden caches en caches die van henzelf zijn eruit filteren. Wist je al dat je ook kunt filteren op je favoriete cache-eigenaar? Zie het trechter icoontje rechtsbovenin op de kaart om Gefilterd zoeken te gebruiken om de Geocaching® app.
  • Word lid van een Geocaching organisatie: over de hele wereld zijn er geocaching organisaties die groepen geocachers verbinden met andere lokale avonturiers.

Hoe bereid jij je voor op een nieuw geocaching seizoen? Laat het ons weten in het commentaar hieronder!