Drie redenen om vrienden toe te voegen op Geocaching.com

Geocachevrienden zijn handig voor verschillende redenen: zij bieden een extra set ogen om de cache te vinden, zij kunnen dreuzels afleiden of hebben misschien net dat speciale tooltje mee! De lijst gaat maar door! Het is makkelijk om te zien welke voordelen geocachevrienden hebben in het veld, maar er zijn nog drie redenen waarom het fijn is om vrienden op Geocaching.com te hebben.

  1. Je kan zien wat je geocachevrienden doen vanuit jouw Dashboard.
    Zodra je vrienden hebt toegevoegd op Geocaching.com, kan je kiezen om hun activiteiten te tonen in de recente activiteiten op jouw Dashboard. Bekijk hun recente vondsten, logs en foto’s.
  2. Blijf gemotiveerd met jouw Klassement.
    Het Klassement laat de geocache-activiteiten van jou en je vrienden zien. Als je een cache logt of een event bezoekt, verzamel je punten die bovenaan de pagina worden weergegeven. Benader je Klassement gemakkelijk vanaf je Dashboard.
  3. Weet welke vrienden een cache hebben gevonden.
    Het logboek op een cachepagina op Geocaching.com laat je zien of je geocachevrienden die geocache gevonden hebben. Klik op “Logboek bekijken” net boven de logs en bekijk gemakkelijk alle logs, jouw logs of de logs van je vrienden op die cache. Gebruik het Logboek om uit te vinden wie je kunt bellen als je de hulp van een vriend nodig hebt bij een listige cache!

Bonus: Tag je vrienden in jouw logs
Als je een cache op de website logt, kun je op @ drukken en krijg je een lijst van je vrienden op Geocaching.com te zien. Kies de vriend die je wilt taggen. Dien je log in. De getagde vriend(en) krijgen een e-mailnotificatie dat ze getagd zijn in een log op Geocaching.com.

Wat is jouw favoriete punt aan geocachevrienden? Deel het in de reacties hieronder!