Geocachinghonden

We kennen ze als beste vriend van de mens, maar wist je dat honden ook geweldig gezelschap zijn tijdens het geocachen? Met hun grappige persoonlijkheden en unieke fysieke capaciteiten, zorgen honden zeker weten voor een gedenkwaardige belevenis. Hier zijn 4 redenen om je hond de volgende keer mee te nemen om te geocachen! (Waarschuwing: inclusief schattige hondenfoto’s).

Honden zijn nieuwsgierig.
Laat ze mee snuffelen naar de geocache! Sommige geocaches zijn niet verstopt op de geijkte plaatsen. Let goed op je hond om te zien of hij/zij de geocache gevonden heeft!

Honden kunnen een geweldige uitkijk zijn.
Opletten of er dreuzels in de buurt zijn was nooit makkelijker! Terwijl jij zoekt naar de geocache, kan je hond je laten weten of er dreuzels in de buurt zijn.

Honden zijn actief.
Onze viervoetige vrienden hebben allemaal beweging nodig. Waarom neem je ze niet mee om te geocachen langs een wandelpad? Wil je een extra uitdaging? Neem ze dan mee, terwijl je richting een FTF rent!

Gelukkige honden zijn de beste honden.
Geocachen met je hond kan een gedenkwaardige gebeurtenis zijn. Het kan zelfs zo zijn dat het zien van hun energie en plezier jou motiveert om nog meer geocaches te vinden!

Geocache jij met je hond of heb je nog een ander geo-huisdier? Deel je verhaal in de reacties hieronder!