Drie manieren om een cache-eigenaar te bedanken

Geocaching is slechts zo goed als de verborgen geocaches. Het bezitten van een geocache is meer dan het verbergen van een container. Het is het ontdekken van een geweldige locatie, het selecteren van de perfecte container, het schrijven van een slimme beschrijving en het verzorgen van de cache door dik en dun.

Het vinden van een geweldige geocache geeft een gevoel van avontuur, een moment van ontdekking en een verbinding met de gemeenschap. Deze ervaringen worden mogelijk gemaakt door anderen, dus zorg ervoor dat je de cache-eigenaren na je geocachingmoment bedankt! Hier zijn drie eenvoudige stappen om te beginnen:

  1. Schrijf een geweldige log – Cache-eigenaren leren over je ervaring via het logboek van de geocache. Wees er zeker van dat je jouw oprechte dank laat blijken! Dit vertelt de toekomstige zoekers ook dat de cache de reis waard is.
  2. Geef de cache een Favorietpunt* – Je kan Favorietpunten toekennen voor geocaches die je het leukst vindt. Dit is een manier om de eigenaar van de cache te laten zien dat je hun geocache echt waardeert. Dit maakt het ook makkelijker voor anderen om te zoeken naar de beste caches!
  3. Bericht ze direct – Kom je een uitzonderlijke cache tegen? Laat het de cache-eigenaar weten via het Berichtencentrum! Voel je vrij om hen te bedanken voor hun inspanningen en hen te vertellen waarom hun cache opvalt.

Hulde aan alle cacheplaatsers voor het maken van het spel zoals het is! Heb je een favoriete cache-eigenaar? Vertel het ons in de opmerkingen hieronder!

*Het geven van Favorietpunten is een Premiumlidfunctie.