Een open brief

Een open brief aan de dreuzels in mijn leven,

Je hebt gezien wat een geocachingverslaving kan worden en wat het inhoudt. Je bent geduldig, begripvol en vriendelijk geweest over mijn extreme gewoontes. Je kwam keer op keer opdagen en sprak nooit een oordeel uit. Ik geef toe, mijn verslaving aan geocachen is steeds erger geworden. Het wordt tijd dat ik je in het openbaar bedank.

Je bent een uitstekende uitkijk voor dreuzels. Ik weet dat je je hier ongemakkelijk bij voelt, maar je hulp is van onschatbare waarde.

Dank je wel dat je niet met je ogen rolt iedere keer dat ik een omweg neem om een cache te vinden. Zelfs als die omweg ons een uur van onze oorspronkelijke route af brengt en eindigt met een Niet gevonden!

Dank je wel voor iedere keer dat je me hebt helpen zoeken naar een geocache. Je hebt ontelbare caches per ongeluk gevonden die ik zonder jou nooit had gezien!

Dank je wel dat je interesse in mijn trackables veinst. Ik weet dat mijn “verzameling” van munten en tags voor jou minder dan indrukwekkend is.

Dank je wel dat je niet kwaad wordt, als ik midden onder een gesprek weg moet voor een kans op een FTF. Je begrijpt dat het alle roem wel waard is.

Dank je wel dat je met me meegaat naar geocachingevents. Ik weet dat je opgelucht bent dat ik niet de enige ben die zo is.

Dank je wel dat je me mijn vakanties of reisjes laat plannen rondom geocaching. We zouden dat uitzicht nooit gezien hebben, als we niet een uur waren omgereden en daarna 8 kilometer hadden gelopen!

Dank je wel voor al je steun bij het behalen van mijn geocachingdoelen. Het meerdere keren invullen van mijn Fizzy Grid lijkt misschien gek voor sommigen, maar jij begrijpt dat er geen grenzen zouden moeten zijn aan mijn doelen!

Dank je wel dat je me niet vraagt wat een Pocket query is.

Dank je wel dat je begrijpt dat TOTTs (Tools of the Trade; gereedschap van het spel) in veel verschillende vormen (en prijzen) nodig zijn. Mijn kano, ladder en UV-lamp zijn al meerdere keren van pas gekomen.

Liefs,
Een hopeloos verslaafde geocacher