Meer vrienden betekent meer lol

Dreuzels. Ze zijn overal om ons heen. Samenlevend zonder te weten hoe hun leven zou kunnen veranderen door één simpele app. We weten allemaal dat er soms een dorp nodig is om sommige van de geocaches daarbuiten te vinden. Waarom je aantal vondsten niet verhogen met de hulp van je vrienden! Met dit vierstapsprogramma zijn je dreuzelvrienden binnen no time doorgewinterde geocachers.

Als doorgewinterde geocachers plannen we onze vakanties rondom geocaching, brengen we te veel tijd door met het zoeken naar tupperware en kunnen we nergens naartoe rijden zonder een omweg (of twee) om een cache te loggen. Dit soort toewijding kan een dreuzel die voor het eerst meegaat afschrikken. Hier zijn vier simpele stappen om je dreuzelvrienden te veranderen in doorgewinterde geocachers!

  1. Ga naar één van je favoriete geocaches. Dit garandeert de “wauw”-factor en vermijdt het risico van een ontmoedigende Niet gevonden-ervaring.
  2. Combineer geocachen met een andere leuke activiteit. Neem je vrienden op een speelse manier mee op een waanzinnige schattenjacht. Probeer een wandeling of fietsronde waar caches langs liggen, plan om een cache te vinden bij een restaurant of park of vind zelfs een GeoTour door een stad.
  3. Laat ze jong beginnen. Kinderen hebben weinig overtuigingskracht nodig, zeker als je ze ruilspulletjes belooft…en hun ouders gaan natuurlijk vanzelf mee.
  4. Bezoek een geocache-event! Er is geen betere manier om je vrienden kennis te laten maken met geocaching dan ze te laten zien hoe geweldig andere geocachers zijn. Vind een event bij jou in de buurt.

Nu je al deze tips en trucs bij de hand hebt, verzamel je dreuzelvrienden en ga cachen! Wat zijn jouw beste tips om dreuzels in geocachers te veranderen?