Brekend nieuws! Mysterie in het Museum

De roof in het Teague-Ulmer Museum wordt al de grootste juwelenroof in de geschiedenis genoemd en één van de grote onopgeloste mysteries in de museumwereld.

Er zijn veel theorieën over waar de gestolen juwelen zijn verstopt, maar onderzoekers hebben ze nog steeds niet teruggevonden. Onlangs is er nieuw bewijsmateriaal opgedoken en de autoriteiten hebben jouw hulp nodig om de gestolen juwelen terug te vinden. Kijk de video om meer te weten te komen.

Tussen 11 juli en 11 augustus wordt je geïnformeerd over de zaak en kun je aanwijzingen vinden om de gestolen juwelen op te sporen. Zodra je de juwelen teruggevonden hebt, kun je ze terugbrengen naar de kluis met de verborgen code die de dieven veranderd hebben.

In ruil voor je hulp bij de opsporing krijg je vier nieuwe souvenirs als beloning.

Hier is wat we tot nu toe weten: Twee dieven hebben zich toegang verschaft tot het museum. Ze hebben voet- en vingerafdrukken achtergelaten en hun schaduwen zijn geregistreerd door een beveiligingscamera in het museum. Na 81 minuten verlieten ze het museum met vijftien onbetaalbare juwelen, waaronder saffieren, robijnen, smaragden, topaas en diamanten. Plaatselijke autoriteiten vragen nu om de hulp van de gemeenschap bij het oplossen van het Mysterie in het Museum. Ben jij klaar voor de uitdaging?

Veelgestelde vragen over Mysterie in het Museum